Kushtet Aktuale

Observuar me: 

61 °F
N 10 mph


Sa për 03/09 06:30 am
Parashikimet e kaluara >
Vranësira dhe shira
Ndjesia: 61°
Barometri: 29.8 in
Vesa: 55°
Lagështia: 82.4%
Shikueshmëria: 5 mi

Dielli lind: 06:01 am
Dielli përëndon: 07:07 pm

Detajet për 5 ditë

Detajet për 5 ditë

Updated at 05:58 am. Next update estimated at 07:00 am.


Trivia

101° Phoenix, Shtetet e Bashkuara të Amerikës
Frankfort, Afrika e Jugut 31° N/A

101° Tempe, Shtetet e Bashkuara të Amerikës
Reitz, Afrika e Jugut 31° N/A

97° Arizona Village, Shtetet e Bashkuara të Amerikës
Coldfoot, Shtetet e Bashkuara të Amerikës 42°

97° Needles, Shtetet e Bashkuara të Amerikës
Wiseman, Shtetet e Bashkuara të Amerikës 42°

93° Bombay Beach, Shtetet e Bashkuara të Amerikës
Kangxiwar, Kinë 54°